Talo josta näen unia

ebook

By Pirjo Hamilton

cover image of Talo josta näen unia

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

On kevät 1954. Nuori pariskunta haluaa muuttaa elämänsä suuntaa ja muuttaa vilkkaaseen itäsuomalaiseen kylään Saimaan rannalle.
Kylä kuhisee elämää. On kauppahuoneita ja pankkeja. Käsityöläisiä ja pajoja. On kunnanlääkäri ja kätilö. Uutta kansakoulua rakennetaan. Suomi on maksanut sotavelkansa ja kahvia ei enää säännöstellä. Eletään toivon aikaa.
Erkki ja Aino ostavat ison uudisrakennuksen kylästä. Erkki perustaa taksifirman ja ostaa kiiltävän amerikkalaisen auton.
Kaikki on kohdallaan.
Uuden elämän alku saa kuitenkin dramaattisen käänteen vain muutama vuoden jälkeen uudessa kylässä. Perheen elämä muuttuu elinkamppailuksi. Tytär Elina yrittää ymmärtää
Lapsen silmin tapahtumien kulkua ja muutosten käänteitä. Vastauksia hän ei saa, mutta oppii varhain havainnoimaan lähiympäristön mielenliikkeeitä.
Talo josta näen unia romaani kuvaa kyläyhteisön pinnan alla poreilevia tunteita uudisasukkaita kohtaan. Kaikki eivät ole suopeita. Eivät edes lapsia kohtaan.

Talo josta näen unia