1 Timóteus

ebook A Biblia 1. Timóteus könyvének tanulmányozása versről versre 1-6. · Ókori szavak bibliatanulmányozási sorozat

By Andrew J. Lamont-Turner

cover image of 1 Timóteus

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Indulj el egy átalakító utazásra Timóteus 1. könyvének lapjain keresztül – ez a levél évszázadok óta visszhangot kelt a hívők körében. Készülj fel olyan időtlen tanítások felfedezésére, amelyek áthidalják a szakadékot a korai keresztény közösség és a modern világ hívei előtt álló kihívások között.

Ebben a lebilincselő tanulmányi útmutatóban gyakorlati meglátásokat fedezhetsz fel a vezetésről, az etikus magatartásról, az istenfélelemre való törekvésről és a józan tanok jelentőségéről. Sétálj Pál apostol mellett, aki felbecsülhetetlen értékű bölcsességet ad át fiatal tanítványának, Timóteusnak. Fedezze fel a kapcsolatokban való navigálás, a konfliktusok kezelésének és az egyházon belüli egység előmozdításának művészetét.

Csatlakozzon hozzánk, és elmélkedjen Pál tanításainak a kortárs életben való relevanciájáról, akár tapasztalt bibliatudós, akár valaki, aki megteszi első lépéseit a bibliakutatás világába. A fejezetek összefoglalói, elgondolkodtató kérdések, szívből jövő imák és éleslátású elmélkedések révén fel lesz készülve arra, hogy 1 Timóteus tanításait alkalmazza saját hitbeli utazásán.

Miközben elmerülsz az 1 Timóteus igazságaiban, készülj fel arra, hogy megtapasztald az Isten Igéjével való új találkozást. Fedezd fel a bölcsességet, amely nemcsak tájékoztat, hanem átalakít is, és elvezet Isten életedre vonatkozó tervének és a hívők testében betöltött szerepednek mélyebb megértéséhez.

Készülj fel egy átalakuló utazásra – amely közelebb visz Krisztus szívéhez, képessé tesz arra, hogy kegyesen eligazodj az élet bonyolultságai között, és arra ösztönöz, hogy megvilágosítsd Isten igazságának fényét egy folyamatosan változó világban.

Fedezze fel 1 Timóteus erejét. Engedd szabadjára azt a bölcsességet, amely előre int. Az utazásod itt kezdődik.

1 Timóteus