Een huis vol charme

ebook Bed & Breakfast

By Eva Malstrøm

cover image of Een huis vol charme

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Voormalig bankier George vertrekt na het overlijden van zijn vrouw Anna naar Schotland. Terneergeslagen door een allesoverheersend verdriet, heeft hij besloten zijn leven helemaal om te gooien.

Met een flinke som geld op zak koopt hij een vervallen kasteeltje in een klein dorp in de Schotse Hooglanden, en begint er een bed & breakfast.

Om zijn spaarzame tijd te doden, als hij niet aan het klussen is, gaat George regelmatig naar het boekwinkeltje van Rose.

Tot zijn grote schrik, wordt hij verliefd op Rose. Maar zit zij daar wel op te wachten? En is het geen verraad naar Anne toe dat hij al zo snel weer verliefd is geworden op een andere vrouw?

Zal George het geluk en de liefde weer kunnen omarmen in zijn Schotse kasteel?

The Feelgood Publisher is een imprint van Jalapeño Books, speciaal voor de uitgave van korte, romantische feelgood boeken. Lekkere novelles met verhalen die je in anderhalf à twee uur uitleest, terwijl je op het strand ligt, onder je dekentje op de bank, in bad of lekker voor het slapengaan!

Je hebt nu een boek uit de Bed & Breakfast-serie gelezen en we hopen dat je ervan hebt genoten. Enne, goed nieuws, want elke laatste dag van elk kwartaal van elk jaar verschijnt er een nieuw boek in de serie: op 31 maart, 30 juni en 30 september!

En elke 1 november worden de drie eerder gepubliceerde ebooks gebundeld en als limited edition uitgegeven als paperback! Een heerlijk, écht boek met de geur van inkt en papier. Leuk om als cadeau weg te geven of juist om je eigen boekenkast mee op te vrolijken.

Een huis vol charme