Biliárdgolyó Ellenőrizni Titkos Módszerek--Egyszerű módon kívánják elérni tökéletes helyzetben

ebook

By Allan P. Sand

cover image of Biliárdgolyó Ellenőrizni Titkos Módszerek--Egyszerű módon kívánják elérni tökéletes helyzetben

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Gyorsan megtanulhatja, hogyan kell pontosan kényszeríteni a cue labdát, hogy helyzetbe kerüljön a következő lövéshez, bárhol az asztalon!


Ezzel a könyvvel héttel tanulhatsz, ami évek és évek próbáiba és hibáiba is kerülhet!


Ez a valódi asztali tudás, amely növeli képességeit és készségeit. Ezzel a könyvvel közös asztali elrendezésekkel, pontos golyósorral és centrifugálással érheted el a következő labdát. Gyorsan megtanulják ezeket a csalásokat és parancsikonokat. Mentse magát a több száz fájdalmas kudarc tapasztalatából.


A könyv ezeket a képességeit adja:
• Növelje pozíciójáték-készségeit
• Javítja a labdavezérlési képességeket
• Pontos ellenőrzés (felső centrifugálás, fordított centrifugálás és oldalsó centrifugálás)
• Legyél szakértő a tévedhetetlen golyó elhelyezésében


Hagyja abba a gyötrelem és a sikertelen helymeghatározási kísérletek szenvedését! Cserélje ki a kudarcot a sikeres labdavezérlés örömteli elégedettségével.


Tanulmányozza ezt a könyvet két módon. Otthon nézd meg a labdát. A golyós sebességgel és a centrifugálással mentálisan játssza le a lövést. Más megoldások jegyzete. A gyakorlatasztalnál állítsd be a golyókat. Kövesse a sebesség és a centrifugálás utasításait. Szükség szerint állítsa be a beállításokat, amíg könnyedén el tudja engedni a labdát, hogy betartsa szándékait. Cserélje ki a találgatásokat a siker megbízható bizalmával.


Ebben a sportban részt vesz az egész életedben. Ismerje meg ezeket a készségeket most - és még sok játékot nyer. Élvezze a személyes játékélményt.


++++++++++


A könyv minden oldala megmutatja, hogyan lehet sikeresen játszani egy közös elrendezést. Minden elrendezés biztosítja a pontos fordulatszámot és a centrifugálást, hogy a következő golyó helyzetébe kerüljön. Miután megtanulta ezeket a megoldásokat, bármilyen hasonló probléma megoldható.


Hányszor vesztettél el egy játékot egy rossz döntés miatt? (Valójában tényleg emlékezni akarsz ezekre a kudarcokra?) Használd, amit tanulsz ebből a könyvből, hogy javítsd ismereteidet, készségeidet, és válj intelligens lövöldözősévé!

Biliárdgolyó Ellenőrizni Titkos Módszerek--Egyszerű módon kívánják elérni tökéletes helyzetben