Derinlemesine Linux For Developers

ebook

By Onder Teker

cover image of Derinlemesine Linux For Developers

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Bu kitapta geliştiriciler dışında Linux hakkında ileri kullanıcılar ve yöneticiler için de geliştirmeyle ilgili konular içerilmektedir. Kabuk ve buyruklar, genişletme & yerine koyma gibi işlemlerle ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Borular ve yönlendirme konularıyla süreçler arasındaki iletişim açıklanmaktadır. Script yazma hem geliştiriciler hem de yönticiler için temel ve ileri düzeyde işlenmektedir. Başlangıç script'leri ve crontab açıklanmaktadır. MySQL/MariaDB, PostgreSQL, MongoDB veritabanları; Apache, NGINX, Tomcat web sunucuları; C/C++, Java, JavaScript, Python geliştirme araçları içerilmiştir.

Yazar

Kitabın yazarı bilgisayar mühendisi Önder Teker, yazılım geliştirme alanında 1990'lı yılların sonlarından beri projeler geliştirmekte, 2000'li yılların başından beri eğitimler vermekte, 2010'lu yılların başından beri de kitap ve eğitim setleri üretmektedir.

Derinlemesine Linux For Developers