Gyakorlatok és Feladatok Javítása Biliárd Készségek--Hogyan lesz a szakértő biliárd játékos

ebook

By Allan P. Sand

cover image of Gyakorlatok és Feladatok Javítása Biliárd Készségek--Hogyan lesz a szakértő biliárd játékos

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Komolyan szeretne ügyesen játszani? Szeretnél kevesebbet veszíteni, és gyakrabban nyerni?


Ha igen, akkor meg kell értened a gyakorlat fontosságát. Az időt (napi vagy heti) kell eltölteni, hogy megtanulják, hogyan kényszerítsék a golyókat, hogy betartsák szándékait. A heti 15-20 percre koncentrált tanulás javítja a játékkészségeket.


Ez a könyv az Ön számára a gyorsabb lehetőség arra, hogy elősegítse a készségeket és nyerjen több játékot. Ezek a gyakorlatok és gyakorlatok célja, hogy javítsa az összes készségedet - fizikai és mentális. A gyakorlati foglalkozások sokkal érdekesebbek és kihívások lesznek.


Több száz gyakorlatok és gyakorlatok vannak. Minden játéktudás magában foglalja - cue ball control (fordított centrifugálás, top spin), pocketing készségek (egyenes és sok különböző szög), és még sok más.


+++++++++


Ezek a gyakorlatok a progresszív haladás fogalmán alapulnak. Kezdje egyszerű telepítéssel. Ha kényelmes, növelje a nehézségi tényezőt.


Használja ezeket a problémákat két módon. Otthon, nézze át a gyakorlatot. Fontolja meg, hogyan kell játszania a lövést. Ezután képzeld el a labdát az asztalnál a fejedben. Óvatosan és elgondolkodva játsszák a lövést.


Figyelembe kell venni a problémákat. Meg tudod csinálni ezt különböző sebességgel? Mi a következménye? Jegyezze fel, amikor gondolkodik a különböző ötletekkel kapcsolatban - feltételezések, lehetőségek és változatok.


Ezután a gyakorlat táblázatban válassza ki a javítani kívánt problémát. Tegye le a papír megerősítő gyűrűket. Állítsa be a gömbkonfigurációt. Ismételje addig, amíg a konfiguráció nem könnyű, majd próbálja meg a labdát a bal és a jobb oldali centrifugálással - különböző sebességgel. Figyeld meg az eredményeket, és végezzen módosításokat.

Gyakorlatok és Feladatok Javítása Biliárd Készségek--Hogyan lesz a szakértő biliárd játékos