Conspirație la Casa Albă

ebook

By Remus Moise

cover image of Conspirație la Casa Albă

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

„Dar, chiar dacă întrevederile dintre oameni și piloții din subteran ar fi fost mai numeroase, nimeni, totuși, nu le-ar fi putut remarca, deoarece Everglades fiind, din punct de vedere uman, aproape pustiu, au lipsit martorii care să le înregistreze. Faptul acesta însă, pentru conspiraționiști, a constituit un mare avantaj, căci, fie că Jeb Bush s-a întâlnit personal cu mesageri sosiți din Adânc, fie că doar s-a lăsat abordat de ei, prin intermediul, poate, al celor doi demoni cu aspect uman insinuați la Casa Albă, cert e că au luat legătura, au perfectat un pact și, pe baza acestuia, au început să conlucreze.
Momentul însă a avut o importanță excepțională, deoarece încă de la primul contact emisarii civilizației de sub Pământ i-au explicat lui John Ellis Bush că, pentru a avea succes, în complot trebuia introdus, cu orice preț, un om de legătură care să îndeplinească oficii de curier între ființele din subteran și NASA".
Conspirație la Casa Albă - Fragment

Faptele prezentate în această carte sunt reale, iar personajele au, de asemenea, acoperire în viața cotidiană. Din rațiuni de tehnică literară însă autorul a modificat atât succesiunea unei părți a evenimentelor, cât și identitatea unor persoane implicate în acțiune, precum și duratele cronologice ale unor întâmplări; nimic din toate acestea însă nu a afectat acuratețea expunerii și nu a obturat adevărul.

Conspirație la Casa Albă