Fejlett Biliárdgolyó Szabályozás Képességek Teszt

ebook

By Allan P. Sand

cover image of Fejlett Biliárdgolyó Szabályozás Képességek Teszt

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ha úgy gondolja (vagy azt akarja gondolni), hogy "A" játékos vagy, akkor ez a könyv vagy bizonyítaná, hogy olyan jó vagy, mint te - vagy bizonyítod, hogy keményebben kell dolgoznia. Ezek a sorozatok elrendeznek kitűnő zsebkészségeket és erős pozicionálási képességeket.


Azoknak a lövészeknek, akik komolyan igyekeznek elérni ezt a szintet, ez a könyv egy kritikus része a képzési programnak. Ezeknek az elrendezéseknek a sorozata megerősíti az Ön képességét, vagy bizonyítja a gyengeséget, amelyet rögzíteni kell. Minden elrendezés megköveteli, hogy a labdát előkészítsd - majd lépj a következő labdára.


Minden elrendezésben megmutatja a golyó, az 1 golyó és a 2 golyó helyzetét. Csak az egyik labdát kell zsebre tenni, majd a két labdát - nagyon egyszerű és könnyen érthető. De ezek nem szokványosak, a labda és a labda minden kiinduló pozíciója problémát jelent a hazai és nemzetközi versenyek profi játékosai előtt.


Tanulmányozza ezt az anyagot két lépésben. Otthona kényelmében nézze át az elrendezést, és gondosan fontolja meg az Ön lehetőségeit. Hogyan oldhatja meg a problémát? Milyen sebességet és centrifugálást igényel? Több megoldás létezik? Írja le ötleteit. Ezután vegye el ezt a gyakorlati táblázatot, és nézze meg, lehetséges-e megoldások. Ismerje meg hibáit, és végezzen módosításokat.


És ha egyszer megismeri, ismételje meg többször. Nagyon fontos, hogy folyamatosan minden labdát készítsen. Ez a könyv kihívást jelent a te képességeidnek, sok frusztrációnak és a sikeres eredmények örömteli élményeinek.
Élvezze a kihívást és a sikert!


++++++++++++


Néhány információ arra vonatkozóan, hogyan készült ez a könyv.


Miután megírtam a népszerű "Cue Ball Control Cheat Sheets" könyvet, számos barátom, akik komoly játékosok, valami nehezebbet akartak.


A legtöbb biliárd könyv és videó az átlagos játékosok számára. Kevés a fejlett játékosok könyve. Jelentős kihívást akartak készségeiken. Ez a könyv.


Több száz órányi versenyvizsgát ellenőriztek. Több száz felvételt választottak ki. Az erős "A" játékosok tesztjeinek sorozata után a könyvben szereplő rendszert tervezték.

Fejlett Biliárdgolyó Szabályozás Képességek Teszt