Bitcoin

ebook 2000-luvun taloudellinen vallankumous

By Manu Messias

cover image of Bitcoin

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Oletko valmis lähtemään kiehtovalle matkalle Bitcoinin maailmaan? Kirjassa "Bitcoin: 2000-luvun taloudellinen vallankumous" opastetaan sinut yksityiskohtaisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla tutustumaan aikamme vallankumouksellisimpaan kryptovaluuttaan.

Sitä lähtien, kun yksittäinen henkilö tai ryhmä salanimellä Satoshi Nakamoto vuonna 2009 loi Bitcoinin salaperäisesti, se on kyseenalaistanut tavanomaiset käsitykset rahasta, rahoituksesta ja taloudellisesta vallasta. Tässä kattavassa kirjassa opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoinista, sen perustana olevasta teknologiasta, lohkoketjusta, sen vaikutukseen maailmantalouteen ja sen ulkopuolelle.

Mitä opit:

- Miten Bitcoin syntyi vastauksena vuoden 2008 maailmanlaajuiseen finanssikriisiin ja miksi sitä pidetään vaihtoehtona perinteiselle rahoitusjärjestelmälle.
- Lohkoketjuteknologian perusteet ja se, miten se takaa Bitcoinin turvallisuuden, läpinäkyvyyden ja hajautuneisuuden.
- Strategioita, joilla voit hankkia, varastoida ja suojata bitcoinejasi turvallisesti ja tehokkaasti.
- Bitcoinin rooli rahoituspalvelujen, toimitusketjujen, hallinnon ja monien muiden alojen digitaalisessa muutoksessa.
- Miten Bitcoin määrittelee uudelleen rahan ja taloudellisen vallan käsitteen ja tarjoaa taloudellista riippumattomuutta ja osallisuutta miljardeille ihmisille ympäri maailmaa.

Miksi tämä kirja on ainutlaatuinen:

- Kirjoittajana on asiantuntijaekonomisti, jolla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja intohimo teknologiaan, ja tässä kirjassa yhdistyvät syvällinen tekninen analyysi sekä helppotajuinen ja mukaansatempaava kertomus. Sinun ei tarvitse olla taloustieteen tai teknologian asiantuntija ymmärtääkseen ja arvostaaksesi Bitcoinin koukeroita.

Tässä kirjassa mennään lisäksi teoriaa pidemmälle, ja se tarjoaa käytännönläheisiä oivalluksia ja toimivia neuvoja, joiden avulla voit aloittaa matkasi Bitcoinin maailmaan luottavaisin mielin ja varmoin mielin.

Kenen pitäisi lukea tämä kirja:

- Sijoittajat, jotka ovat kiinnostuneita monipuolistamaan salkkujaan vaihtoehtoisella omaisuusluokalla, jolla on suuri tuottopotentiaali.
- Yrittäjät ja liike-elämän ammattilaiset, jotka haluavat ymmärtää, miten Bitcoin vaikuttaa heidän toimialaansa ja miten he voivat sopeutua tähän uuteen todellisuuteen.
- Uteliaat ja harrastajat, jotka haluavat oppia lisää Bitcoinista ja sen vaikutuksista rahan ja yhteiskunnan tulevaisuuteen.

Hanki kopiosi nyt ja valmistaudu 21. vuosisadan taloudelliseen vallankumoukseen!

Älä jätä käyttämättä tilaisuutta tutustua bitcoinin kiehtovaan maailmaan ja selvittää, miten tämä kryptovaluutta muuttaa rahan ja talouden tulevaisuutta. Hanki kappaleesi "Bitcoin: 2000-luvun taloudellinen vallankumous" jo tänään ja lähde tälle jännittävälle matkalle kohti taloudellista vapautta ja digitaalista vallankumousta!

Bitcoin