helppo ORIGAMI

ebook

By KAIKKI VÄRITÄ

cover image of helppo ORIGAMI

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Tervetuloa Origamin kiehtovaan maailmaan, kirjaan, joka paljastaa japanilaisen taiteen salaisuudet muuttaa yksinkertaiset paperiarkit uskomattomiksi kolmiulotteisiksi luomuksiksi. Tällä visuaalisella ja käytännönläheisellä matkalla sinua ohjaavat yksityiskohtaiset ohjeet ja vaiheittaiset valokuvat, jotka upottavat sinut universumiin, jossa taittamisen taika herää henkiin.

Valmistaudu tutustumaan omien mestariteosten luomisen iloon yksinkertaisista paperiarkeista. Origami ei ole vain opas, vaan mukaansatempaava kokemus, jossa yhdistyvät mielikuvitus, tarkkuus ja tyytyväisyys, kun näet luomuksesi muotoutuvan silmiesi edessä.

Ota paperia ja taita itsesi tähän ainutlaatuiseen seikkailuun, jossa taitteiden yksinkertaisuus kohtaa luomisen kauneuden. Anna jokaisen sivun olla kutsu tutkia origamin helppoutta ja hauskuutta ja muuttaa jokainen arkki kankaaksi luovaa ilmaisua varten.

helppo ORIGAMI