Dos Meses en Madrid

ebook Verhalen met Oefeningen voor Spaans Leerlingen

By Daria Galek

cover image of Dos Meses en Madrid

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Dos Meses en Madrid: Verhalen met Oefeningen voor Spaans Leerlingen" beschrijven de reis van een jonge man die naar Madrid vertrekt voor een cursus van twee maanden. Via zijn ervaringen en avonturen in de stad leer je zijn verhaal kennen en verbeter je je praktische Spaans.

Sluit je aan bij deze hoofdpersoon terwijl hij door de levendige straten van Madrid loopt, nieuwe mensen ontmoet en zich onderdompelt in de lokale cultuur. Elk verhaal is ontworpen om inzicht te geven in het dagelijkse leven in Madrid, terwijl het ook je taalvaardigheden versterkt door boeiende verhalen.

Door boeiende verhalen en oefeningen te combineren, kun je je begrip van de taal, woordenschat en grammatica verbeteren. Bovendien zijn er bij elk verhaal Nederlandse vertalingen beschikbaar, zodat je je begrip van de tekst kunt controleren.

Of je nu een beginner bent of je Spaans vaardigheden wilt uitbreiden, "Dos Meses en Madrid" biedt een plezierige en effectieve benadering van taal leren door boeiende verhalen en praktische oefeningen.

Dos Meses en Madrid