Dulce abandon

ebook Lira Passion

By Maya Banks

Dulce abandon

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Câteodată realitatea depășește cele mai nebunești închipuri.

De cinci ani, Serena conduce firma Fantasy Incorporated, prin care îndeplinește fanteziile clienților săi. Niciodată însă nu a avut curajul să-și pună în practică propriile fantezii. Până acum...

Dorința cea mai ascunsă a Serenei este să-și cedeze trupul unui bărbat care să-i facă pe plac și totodată să exercite asupra ei o autoritate completă. Damon Roche, patronul unui sex-club exclusivist, este un bărbat destul de puternic încât să o determine să facă orice dorește el. Orice.

Împreună vor intra într-o lume la care ea nu a putut decât să viseze. Astfel, Serena are ocazia ca, timp de o săptămână, să ducă o viață total diferită de existența ei de până atunci. Damon însă nu intenționează să-i redea apoi libertatea, căci Serena este femeia ideală pentru el. Astfel, va face tot posibilul pentru a o convinge să transforme fantezia în realitate, iar pe Serena în supusa lui adorată și răsfățată.

Dulce abandon