Az utolsó csók F. Scott Fitzgerald transzcendens történetei Fordította Ortutay Péter

ebook

By Ortutay Peter

cover image of Az utolsó csók F. Scott Fitzgerald transzcendens történetei Fordította Ortutay Péter

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Az ünnepi dáridó hangja igazi édes muzsika volt James Leonard, alias Jim füleinek. Vadonatúj limuzinja miatt kicsit szégyenkezve haladt a vörös szőnyegen a tömeg sorfala mellett. Az arcok feszülten feléje fordultak, olyanok voltak, mint a kísértetek a reflektorok vakító fényében – de egy perc múlva már senki sem törődött vele. Korábban bosszankodok, mert senki sem ismerte Hollywoodban, de most már egyáltalán nem bánta a figyelem hiányát.
Elsie Donohue, aki egy magas, szimpatikus, nyakigláb széplány volt, már várta előre lefoglalt asztalánál. – Ha korábban sem volt sok esélyem nálad – mondta –, akkor most már biztosan semmi sincs, hogy ilyen nagy ember lettél. – Félig meddig ezt szemrehányásnak szánta, de csak félig meddig.
– Makacs egy ember vagy – mondta a lány. – Amikor először találkoztunk, a nem kívánatos személyek közé soroltál. Miért? – Kétségbeesett mozdulattal vetette hátra vállait, amikor Jim szeme egy kis kínai szépségre tévedt a szomszéd asztalnál. – Már megint Csinglu Puput nézed, Csinglu Puput! Azok után, hogy már öt éve itt vagyok ebben a borzalmas városban...

Az utolsó csók F. Scott Fitzgerald transzcendens történetei Fordította Ortutay Péter