Puncsapuk

ebook Sugar daddy történetek nőkről, pénzről és bizniszről

By Réka Szeder

cover image of Puncsapuk

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Pénzes férfiak mesélnek ebben a könyvben arról, miért tartanak el náluk sokkal fiatalabb lányokat. A kötet 22 sugar daddy véleményét, tapasztalatait, élményeit és csalódásait gyűjti össze, amit legtöbben a közvéleményt mélyen megosztó Puncs társkereső oldalon indult kapcsolataikban gyűjtöttek össze. Hogy néznek ki, és hogyan viselkednek ezek a titokzatos, pénzes (úri?)emberek? Egyáltalán mi motiválja őket? Tényleg azt hiszik, hogy pénzzel bármit meg lehet venni? Vagy csak szexet vennének? Esetleg valami másra is vágynak? És valóban megvásárolható mindenki?


RÉKA, A KÖTET SZERZŐJE 22 ÉVES PESTI LÁNY, AKI CSURGÓN KÉZILABDÁZIK, BIOLÓGIA SZAKOS SZEGEDEN, NAGYON SZERETI A KORTÁRS IRODALMAT, SLAM POETRY ELŐADÓ VERSENYEKEN VESZ RÉSZT, ÉS FRANCIA VERSEKET FORDÍT. EGY ÉVE KAPOTT KEDVET, HOGY PUNCSAPUKKAL INTERJÚZZON, ÉS A KIADÓ SEGÍTSÉGÉVEL ELKÉSZÍTSE EZT A KÖTETET.

Puncsapuk