slow cooker

ebook de ultieme gids voor alleen de beste Crock Pot-recepten crockpot-recepten: crockpotrecepten

By Martha Alling

cover image of slow cooker

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Dit boek is precies het antwoord dat je nodig hebt voor eenvoudige slow cooker recepten.
U zult gezonde, snelle en eenvoudige slow cooker-recepten ontdekken! In dit boek vindt u gezonde recepten voor gelegenheden en tijden van de dag. De instelling van de slowcooker geeft u de mogelijkheid om de temperatuur en de tijdsduur die u kookt aan te passen om een zeer persoonlijke smaak te bereiken die zelfs de grootste slowcookerrecepten in dit boek kan wijzigen.
Slowcookers zijn een fantastische manier om creatieve, heerlijke en voedzame maaltijden te maken en tegelijkertijd tijd te besparen. Stelt u zich eens voor dat u uw slowcooker kunt opwarmen, uw ingrediƫnten erin kunt laten vallen en deze kunt vergeten tot het avondeten, wanneer u thuis komt met de geur van een huisgemaakte voedzame maaltijd. En deze hartige gerechten helpen u af te vallen. Dit boek biedt een scala aan recepten die precies dat kunnen doen. Wees vol en tevreden terwijl je je taille afslanken en je op je best voelen.
Al het heerlijke voedsel dat je ooit zou willen, in eenvoudige recepten, zelfs je favoriete comfortvoedsel.
slow cooker