Szerelem az étlapon

ebook

By Andrea Farkas

cover image of Szerelem az étlapon

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Azután, hogy lakótársa, Lia elköltözött, Szigetvári Hanna macskájával, Alfrédával egyedül él a lakásban. A szerelem is hiányzik az életéből, mióta hét éve, mindössze hétnapnyi házasság után szakítottak Marton Olivérrel.

Hanna imád sütni és főzni, álma egy menő szakácsiskola. Két állása is van, hogy a lakbérét fizetni tudja, ráadásul édesanyja is beteg. Olivér mint társtulajdonos, minden energiáját a Smaragd Wellness Klinika fejlesztésére fordítja.

A sors ismét összehozza őket, de mindketten sebzettek, egymást okolják boldogtalanságukért. Konfliktus konfliktust követ közöttük, mígnem gyerek- és ifjúkoruk városában járva felébred bennük a remény, hogy talán újra összeköthetik sorsukat. Vajon sikerül-e?

A fiatal írónő, Farkas Andrea, A Főnök ajánlata szerzője e második regényében ismét humoros, romantikus, pörgős történettel lepi meg egyre növekvő olvasótáborát. 

Szerelem az étlapon