Svensk Damtidning

magazine Nr 03, 2021 · Svensk Damtidning

cover image of Svensk Damtidning

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Följ Victoria och Daniel, Madeleine, Carl Philip och kungaparet i fest och vardag, hemma och ute i världen. Få senaste skvallret om kungafamiljen, kändisar och spännande personligheter.

Okända relationerna i Europas kungahus • Visste du att Europas kungahus är som ett spindelnät av nära relationer, där man jobbar, lever och semestrar ihop? Och att allt började med en 152 cm kort, listig niobarnsmamma?

VIKTORIAS BARN – VÄGEN TILL DE NORDISKA KUNGAHUSEN

Här är Madeleines nya jetsetgäng!

Personligt nyårstal av Margrethe

”Joachim betyder mycket för mig”

”Så var våra sista dagar med Ari”

Elizabeth förstörde INTE sin systers kärlekslycka

Fina insatser från Victoria & Co!

Vilken lyxleksak, Archie!

”Maud är en mycket modig tonåring”

Märtha Louise kunde ha blivit drottning

Diana ville imponera på Charles

Vännen tar Harry i försvar

Furstinnan har rakat av sig håret!

”Den är skamligt felaktig”

”Jag vill berätta en ny historia om mig själv ” • Bakom stjärnan Charlotte Perrellis nya starka jag ligger ett hårt arbete. Förutom att vi nu ser henne i Stjärnorna på slottet, är Charlotte snart aktuell med Melodifestivalen 2021. Fram tills dess bakar hon.

KUNGLIG KONFEKT

Inte utan min handväska! Prinsessan Estelle – ett litet modelejon • Åtta år, och redan med en egen signaturaccessoar. Ja, det är verkligen något speciellt med prinsessan Estelle – och hennes handväskor!

Hos familjen Berglund råder harmoni i hemmet Antikt & modernt i en perfekt mix • I familjen Berglunds Göteborgsvilla får de fina antikviteterna samsas med modern design. Resultatet är både vackert och trivsamt. Perfekt för ett par som gärna har många middagsgäster runt bordet.

Carina Berg feldt

CARINA BERGFELDT

Pigga upp ditt hem med DOFT! • Nu när vi tillbringar mycket av vår tid hemma är det härligt om också hemmet doftar gott. Investera i ett par väldoftande doftpinnar, eller diffusers som de också kallas. Ett slags uppdaterat doftkrus för 20-talet.

Så får du LOOKEN ELEGANT HEMMA • I dessa tider är det extra viktigt att känna sig bekväm hemma. Satsa på snygga, sköna hemmaplagg – som ändå gör att du känner dig elegant och lite uppklädd.

En testund som räcker länge • Julmyset och nyårsmenyn är avklarad och vi går in i en betydligt tristare period. Vad kan då passa bättre än att lysa upp vintermörkret med ett härligt afternoon tea på brittiskt manér?

”Ingen kostplan passar alla – men alla kan fasta” • Det var i samband med att Ulrika Davidsson ställde sig på vågen och såg sanningen i vitögat som hon bestämde sig för att göra en radikal förändring gällande kosten. Idag är Ulrika en av Sveriges främsta kostrådgivare – och nu vill hon få oss att fasta!

ULRIKA DAVIDSSON

Vi lottar ut!

SKVALLER SPEGELN

”Det är stora förändringar” • Konsekvenserna av pandemin har varit tuffa – även på Kungliga Slottet. Här berättar kungens ståthållare Staffan Larsson om när 100 av medarbetarna vid hovet fick helt nya roller.

Hovet och pandemin: Den ekonomiska krisen

Vad som helst kan hända i TV4 Nyhetsmorgon! • TV4:s Nyhetsmorgon är en naturlig morgonrutin för väldigt många tv-tittare. Programmet sänder direkt och ibland kan det hetta till lite i rutan – saker blir inte riktigt som man tänkt, men det är ju också det som är lite av tjusningen...

”Mitt i allt kaos – gifte jag mig” • Hon dök upp som en nytänd stjärna för bara några år sedan, och nu ser vi Maria Sundbom överallt, inte minst i populära SVT-serien Dejta. Vi fick en intervju med Maria – om...

Svensk Damtidning