Femina

magazine Nr 02, 2021 · Femina

cover image of Femina

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Femina erbjuder det bästa av allt. Från det senaste modet och den snyggaste inredningen till de smartaste nyheterna inom skönhet och hälsa. Vi lagar snabb vardagsmat och läckra festrätter, ger spännande restips och träffar de mest intressanta människorna. Varje månad blir du som läsare uppdaterad och på allt nytt som rör just din vardag. Gör som så många andra – upptäck Feminas värld!

VÄLKOMMEN

Femina SW

Hej • … Carina Bergfeldt, SVT:s utrikeskorrespondent som nu är aktuell med en egen pratshow.

Månadens spaning

Hur stor grej hade Eva + Efva blivit i dag?

4 andra svenskar som gjort avtryck

”DET ÄR INTE HAPPY-HAPPY ATT SKILJA SIG” • Trettioårskrisen när hennes dåvarande kille stack med en annan tjej var inte att leka med. Att fylla 50 är betydligt behagligare, konstaterar Lotta Lundgren. Av alla goda och mindre goda råd hon fått längs vägen har två varit särskilt lyckade: Att våga vara ful i tv och att ändra rösten.

Lotta Mari Lundgren

Lotta Lundgren om…

Nu kommer 2021! • Bubbligt, naturligt och futuristiskt. Feminas Emma Gray Munthe spanar framåt och hittar 13 fenomen vi kommer att se mer av under det nya året.

15 kvinnor vi vill se mer av i år • Året som gick präglades av ett virus på alla håll och kanter. Men allt var inte mörker. Vi fick se en mycket lovande romandebut, en prisad accessoardesigner och en ny pop-pärla födas. Här är 15 kvinnor som spred ljus och briljans under året som gick – och som vi hoppas ska sätta agendan under 2021.

LOUNGE DELUXE • Frossa i snygga och sköna plagg som passar lika bra i soffan som ute en bitig vinterdag. Underbart stickade plagg dominerar i en skönt sandig färgskala uppblandad med mjuka pasteller och vackra material som glansigt siden och krispig bomull. Välkommen till den moderna och lyxiga loungelooken.

TIDLÖST • Investera i en klocka som håller för tidens tand. Femina guidar dig till ett klockrent köp.

EN VIT MÅNAD • Skjortan är det perfekta säsongsöverskridande plagget som passar lika bra mitt i den bistra skandinaviska vintern som en mjuk sommarkväll.

HUDNÄRA • Underklädesbranschen har genomgått en smärre revolution de senaste åren med innovativa material och nya modeller och ideal. Uppdatera din byrålåda med allt från de skönaste basunderkläderna till de elegantaste spetskreationerna och hitta din typ av närmast huden-plagg i Feminas sköna underklädesspecial.

VIVIENNE WESTWOOD • Från radikal punkrockare till politisk aktivist. Vivienne Westwoods resa från rebell till adlad fascinerar.

MÅNADENS TOPPLISTA • Just nu drömmer vi om magiska underkläder, vackra blommor och pistagegrönt.

GÅRDSLIV EXTRA ALLT • Thomas Eycks hem i Groningen är inte bara ett boende. Det är också ett showroom för hans designföretag. Hemmet är en mer än tvåhundra år gammal gård som förstås byggts om ett antal gånger genom åren. Men det finns gott om gamla detaljer och kännetecken kvar än i dag.

Nytt om inredning

VELOUR I VARMA VINTERTONER • Kontrasten mot den bleka, skandinaviska stilen kunde inte vara större. Men nu tröstar vi oss med mjuka tyger i velour och sammet i en mullig och mörk färgskala.

HÄR ÄR 2021 ÅRS INREDNINGSTRENDER • Vi lägger ett tufft år bakom oss. Och inredningsvärlden tröstar sig med taktila material som teddy och trä.

Världens bästa vardag • Matprofilen Zeina Mourtada använder smaker från hela världen, i recept så enkla att de funkar vilken vardag som helst. Häng med på resan! Vi börjar i Norge och avslutar i Indonesien.

Samma… nej så olika! • Häng med på en kul provning. Två vita och två röda – i olika prisklasser men från samma producent och...

Femina