Hemmets Veckotidning

magazine Nr 04, 2021 · Hemmets Veckotidning

cover image of Hemmets Veckotidning

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Hemmets bjuder på det bästa i tillvaron; läckra och lättlagade recept, smarta inredningstips för hemmet, mode och skönhet som passar alla, blommor och trädgård, spännande noveller och romaner. Dessutom naturligtvis våra berömda kluriga korsord! Sveriges största veckotidning.

Välkomna våren inomhus

Jag lever med en ständig rädsla att bli lämnad • Carina Bergfeldt säger att hon som mamma gör allt för att få sin son att känna sig älskat och trygg. – Jag hade en tuff uppväxt och lever med en otrygghet som etsat sig fast, säger Carina som nu axlar Skavlans mantel med sin egen talkshow.

Jag mådde så dåligt att jag inte ville leva längre • Efter all turbulens kring hennes medverkan i dokusåpan Big Brother 2012 lämnade Hanna Widerstedt Sverige för Berlin. Hon ville vända blad och hoppades kunna försörja sig som konstnär. Men när sparpengarna tog slut valde hon att jobba som strippa.

Vi brevväxlade och jag fann en otrolig människa • För författaren Mons Kallentoft blev 2020 ett minnesvärt år. Han firade 20 år som författare och hittade kärleken, Anna-Lena. Förälskelsen tog fart när pandemin stängde ner världen. De började brevväxla – och med orden växte en visshet fram.

Konstnär okänd? Det kan vara jag!

Vi blickar mot EN NY SÄSONG • Hållbarhet är inte längre en trend, det är en självklarhet. Förra året var ett på många sätt annorlunda år, vilket givetvis avspeglar sig i mode- och inredningsvärlden. Vi har spanat trender för 2021 och valt ut de största åt dig!

Vårlycka i vasen

Öppet för alla

Vinter på Klarudden • Ett samarbete mellan Hemmets och HarperCollins

Det måste vara ett lyckligt slut • Vägskäl i livet, hemligheter och lyckliga slut – det kännetecknar Caroline Säfstrands böcker. Miljön är alltid favoritlandskapet Skåne.

Vem mördade den lilla skönhetsdrottningen? • Mordet på den lilla skönhetsdrottningen har kallat för det ultimata kalla fallet. Ett tragiskt mord på ett barn som blivit en gissningslek för fåtöljdetektiver över hela världen.

Charmigt par • Tänk dig att måla med garn! Det är ungefär så som punch needle fungerar. Testa en av de senaste handarbetstrenderna och upptäck en ny teknik som både är snabb och väldigt rolig. En ny skylt på toadörren kanske?

Efter SKILSMÄSSAN • Jan är nyskild och har ännu inte vant sig vid att vara ensam. Särskilt helgerna är tuffa. Han saknar att ha någon att prata med. Därför gör han något som han inte brukar, för att fördriva tiden …

Hemmets bästa MAT & BAK

Lättlagat för liten peng • Visst kan man äta gott utan att det kostar skjortan! Här får du recept på prisvärd vardagsmat som kostar max 20 kronor per portion. Vi frestar med köttbullar, ugnspannkaka och annat mumsigt som är lätt att laga.

Lilla potatisguiden

Förgyll kakorna med citrus • Nu längtar vi efter friska citrussmaker! Gör som Fredrik Nylén och baka med de underbara frukterna. Sväng ihop saftiga apelsinrutor, drömmiga småkakor eller en läcker paj med grapefrukt – garanterat uppskattat!

Hemmets glada KRYSS • Kryssa och vinn!

Veckans SUDOKU!

Hembakat fröknäcke alltid uppskattat! • Inget går upp mot hembakat knäckebröd – gott och trevligt att duka fram till maten!

Allt i ett! • Mustig och smakrik mat är precis vad vi vill ha i vintertid. Och extra bra blir det om den även är lättlagad. Skjutsa in allt i ugnen eller sväng ihop i en panna – vips, så är middagen fixad!

Smala veckan • Dragon, curry, garam masala och ingefära – den här veckan bjuder Carolina på härligt kryddiga middagsrätter! Prova hennes goda linssoppa eller festliga kycklinggryta till...

Hemmets Veckotidning