O abordare ușoară a tranzacționării cu benzi bollinger

ebook Cum să înveți cum să folosești benzile Bollinger pentru a tranzacționa online cu succes

By Stefano Calicchio

cover image of O abordare ușoară a tranzacționării cu benzi bollinger

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Ce sunt benzile Bollinger și cum funcționează aplicarea acestui instrument de studiu la tranzacționarea online? Pentru prima dată un ghid concret și accesibil vă arată mecanismul benzilor Bollinger aplicat la tranzacționarea operațională.
În cadrul acestui manual practic veți descoperi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe să studiați piețele urmând principiile Bollinger Trading. De la analiza de bază a prețurilor la identificarea tendințelor pieței și inversarea modelelor, de la stabilirea mediilor mobile la analiza volumului și utilizarea celor mai renumite oscilatoare.
Uitați de manualele teoretice ineficiente din mii de pagini vândute la prețuri nebunești pe internet și bucurați-vă în sfârșit de o lectură capabilă să vă ofere know how-ul de bază pe care îl căutați de mult timp la un preț imbatabil ... pentru că învățarea bazelor tranzacționării Bollinger nu a fost niciodată atât de simplă!
O abordare ușoară a tranzacționării cu benzi bollinger