Glosarul de tranzacționare online

ebook Termenii pe care trebuie să-i cunoști și să-i aprofundezi pentru a te familiariza cu domeniul tradingului la nivel operațional

By Stefano Calicchio

cover image of Glosarul de tranzacționare online

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Cum funcționează un breakout? Ce rol joacă zvonurile în prețurile de pe piețele financiare? Să știi să răspunzi la astfel de întrebări este esențial pentru cei care doresc să-și dezvolte activitatea de tranzacționare. Pentru prima dată, un glosar cuprinzător și accesibil vă ajută în acest sens, prezentându-vă elementele de bază ale funcționării echipamentelor. Veți descoperi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cu adevărat piețele financiare, atât din punct de vedere tehnic, cât și fundamental. De la terminologia micro și macroeconomică până la principalele strategii de afaceri bazate pe analiza operațională, precum și concepte legate de gestionarea banilor și managementul tranzacțiilor. Cititorul va învăța pas cu pas cum să facă față fără ezitare termenilor de specialitate utilizați pe piața globală și cum să înțeleagă orice instrument financiar prin caracteristicile sale esențiale. Uitați de dicționarele teoretice ineficiente de mii de pagini vândute la prețuri astronomice pe internet și bucurați-vă în sfârșit de o lectură care vă va oferi know-how-ul pe care îl căutați la un preț imbatabil.
Glosarul de tranzacționare online