Tekninen analyysi kaupankäynnissä tehty yksinkertaiseksi

ebook Kuinka rakentaa ja tulkita teknisen analyysin kaavioita parantaaksesi online-kaupankäyntiäsi

By Stefano Calicchio

cover image of Tekninen analyysi kaupankäynnissä tehty yksinkertaiseksi

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Mikä on rahoitusmarkkinoiden tekninen analyysi ja miten se toimii sen soveltamisessa online-kaupankäyntiin? Ensimmäistä kertaa konkreettinen ja helppokäyttöinen opas näyttää sinulle teknisen analyysin toimintamekanismin sovellettuna operatiiviseen kaupankäyntiin.
Tämän käytännönläheisen käsikirjan sisältä löydät kaikki tiedot, joita tarvitset aloittaaksesi markkinoiden tutkimisen TA:n periaatteiden mukaisesti. Perushinta-analyysistä kaavioihin, kynttilänjalan kuvioista tärkeimpiin teknisiin lukuihin ja suosituimpien oskillaattoreiden käyttöön.
Unohda tuhansia sivuja käsittäneet tehottomat teoreettiset käsikirjat, joita myydään netissä hulluilla hinnoilla, ja nauti vihdoin lukemisesta, joka pystyy antamaan sinulle pitkään etsimäsi perusosaamisen lyömättömään hintaan... koska teknisen analyysin perusteiden nopea oppiminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista.
Tekninen analyysi kaupankäynnissä tehty yksinkertaiseksi