Мрежовият фактор

ebook Как да развиете потенциала на мрежите, за да постигнете целите си и да увеличите възможностите си в живота и бизнеса

By Stefano Calicchio

cover image of Мрежовият фактор

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Какво представлява мрежовият фактор? Как влияе върху качеството на живот на хората? Кои са скритите правила, които ви позволяват да използвате мрежите във ваша полза?
Всички ние живеем в множество мрежи, но малко хора спират да се замислят как те работят. В тази книга ще ви обясня как да обогатявате мрежите си по постоянен и непрекъснат начин, като по този начин ви предоставям ресурсите, от които се нуждаете, за да разпознавате и увеличавате възможностите си и да постигате целите си. По-специално, заедно ще открием правилата, на които се основава изграждането и развитието на силна мрежа. Това е точно онази система от принципи и стратегии, които често са напълно пренебрегвани от повечето хора, защото са крайно неинтуитивни. Това ръководство ви води за ръка и ви повежда на пътешествие стъпка по стъпка, в което ще откриете как да включите ключа на мрежите си, как да усвоите основите на личната работа в мрежа и как да станете по-влиятелни. Ще откриете научните правила за използване на силата на мрежите във взаимоотношенията, как да стимулирате развитието на финансовата си мрежа и как да генерирате множество възможности за кариера. И накрая, в последната глава на книгата ще бъде разгледано въздействието на работата в мрежа върху личното здраве и благополучие.
Мрежовият фактор