Речникът за онлайн търговия

ebook Термините, които трябва да се знаят и задълбочават, за да се запознаете с областта на търговията на оперативно ниво

By Stefano Calicchio

cover image of Речникът за онлайн търговия

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Как работи пробивът? Каква роля играят слуховете в цените на финансовите пазари? Да знаят как да отговорят на тези въпроси е от съществено значение за тези, които искат да развиват своята търговска дейност. За първи път изчерпателен и достъпен речник ви помага да го направите, като ви показва основите на работата на оборудването. Ще откриете цялата информация, от която се нуждаете, за да разберете наистина финансовите пазари, както от техническа, така и от фундаментална гледна точка. От микроикономическата и макроикономическата терминология до основните бизнес стратегии, основани на оперативен анализ, както и понятия, свързани с управлението на парите и търговията. Читателят ще научи стъпка по стъпка как да се сблъсква без колебание със специализираните термини, използвани на световния пазар, и как да разбира всеки финансов инструмент чрез неговите основни характеристики. Забравете неефективните теоретични речници от хиляди страници, продавани на астрономически цени в интернет, и най-накрая се насладете на четиво, което ще ви даде търсеното ноу-хау на ненадмината цена.
Речникът за онлайн търговия