Pioneerityttö oppii valmistamaan ruokaa

ebook Omenapiirakka & Keksit

By Amber Richards

cover image of Pioneerityttö oppii valmistamaan ruokaa

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Tämä on opetus kirja elämästä edelläkävijä tyttö, prosessi hän oli oppimisen kokki ja muita näkökohtia edelläkävijä elämän. Se on kirjoitettu lähinnä tyttöjen ikävuoden välillä 8-13 riippuen lukutaitotasojen ja edut yksilön. On kuvia tässä lyhyessä kappaleessa kirjan edelläkävijä elämän auttaa visualisoida kertaa.
Se on realistinen katsomaan elämää, työkalut ja laitteet, joita käytetään edelläkävijä päivinä, hankkiminen elintarvikkeiden ainesosien ja miten he pitivät ruokaa turvassa ilman jäähdytystä. Toiveeni kirjailijana oli auttaa tyttöjä yhteyden, ja saada tuntea elämän alussa Amerikan historiassa kiinnostavalla tavalla. Erot on korostettu välillä edelläkävijä elämän ja modernin elämän tänään.
Kirja päättyy hanke tyttöjen yrittää kopioida, ja aikuisten apua, prosessi tehdä omenapiirakka ja keksejä, kuten resepti molempia. Tämä tekisi myös hienon kotikouluprojektin. Lataa kopio nyt
Pioneerityttö oppii valmistamaan ruokaa