Jogdíjjáradékok

ebook Hogyan hozhatsz létre automatikus járadékokat azáltal, hogy ötleteidet és személyes zsenialitásodat jogdíjjövedelemmé alakítod át

By Stefano Calicchio

cover image of Jogdíjjáradékok

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Szeretné megtudni, hogyan változtathatja ötleteit jövedelemmé? Szeretne olyan jövedelmet teremteni, amely nem órabéres munkavégzésből származik? Tudja, hogyan alakíthatja kreativitását és tehetségét jogdíjjövedelemmé?
Ez az útmutató az ilyen kérdésekre ad választ. Általánosan elterjedt nézet, hogy kreatív munkával pénzt keresni csak világszínvonalú szakemberek tudnak: zseniális feltalálók, zenészek, művészek vagy írók. Ma ezzel szemben mindenki számára reális lehetőség van arra, hogy jogdíjjövedelmet teremtsen.
A digitális tartalomból, művészetből vagy egyszerűen csak az ötleteidből származó jövedelem megteremtése tehát olyan út, amely tudást, képzést és alkalmazást igényel. A világháló azonban elérhetőbbé tette a lehetőséget, hogy ötleteidet pénzzé tehesd. Ez az útmutató kézen fogja Önt, és lépésről lépésre elmagyarázza, hogyan szerezhet jövedelmet szerkesztői, művészeti, fotós, zenei tartalmakból, valamint abból a képességéből, hogy intelligenciája és kreativitása révén értéket tud teremteni mások számára.
Jogdíjjáradékok