Hol vagytok, olasz amorózók?

ebook

By Gyovai Helén

cover image of Hol vagytok, olasz amorózók?

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ellenállhatatlan udvarlás, mesterfokon űzött csábítás, romantikus hódítás... ezt testesítik meg az olasz férfiak a női kollektív fantáziában, igaz? Azt gondolhatnánk, hogy az olaszoknak szinte kötelező tökéletes szeretőknek lenniük, és hogy ennek titkos mesterfogásait valószínűleg már általános iskolától kezdve tanítják a fiúknak.
Az ébenfekete, enyhén hullámos haj, a csábító mosoly, a finom kézcsók, a lehengerlően fondorlatos szöveg egész egyszerűen ellenállhatatlan! Vagy legalábbis annak tűnik.

Vajon miben rejlik a varázsuk? Hogyan hódít és hogyan szeret egy olasz férfi? Miért hisszük el nekik, hogy csak pár lépésre vannak a csillagok vagy a toszkánai ház?

 

Gyovai Helén, a Hogyan lettem olasz mamma? című sikerkönyv és az Olaszmamma blog szerzője új kötetében kilenc valós történeten keresztül ered a talján macsók titkainak nyomába. Helén olasz-magyar vegyes párosok különleges szerelmes sztorijait és két „bonus tracket" is elmesél, arra keresve a választ, hogy van-e valóságalapja a legendának...

Hol vagytok, olasz amorózók?