Slaget ved elveplaten

ebook En roman fra andre verdenskrig · World War II

By Richard G. Hole

cover image of Slaget ved elveplaten

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ved utbruddet av andre verdenskrig var Englands marineoverlegenhet åpenbar. Restriksjonene som ble pålagt Tyskland av Versailles-traktaten forhindret opprettelsen av en flåte som var i stand til å møte engelskmennene med sjanser til å lykkes. Og selv om Tyskland som et resultat av marineavtalen som ble inngått mellom de to maktene i 1935 ga et stort løft til byggingen av kampenheter, fortsatte Storbritannia da krigen brøt ut 1. september 1939 å ha makten i alle hav. .

«Admiral Graf Spee», var et lommeslagskip som ble bygget av Tyskland innenfor de trange marginene som hadde blitt gitt av vinnerne av første verdenskrig. Dens kraft var dårligere enn de fleste av skipene fra andre nasjoners linje, men konstruksjonen hadde blitt utført med den forsiktighet og oppmerksomhet som kreves, slik at kvaliteten kompenserte så mye som mulig for dens reduserte tonnasje og mindre kaliber. av våpnene hennes, sammenlignet med andre slagskip...

Slaget ved elveplaten er en historie som tilhører samlingen andre verdenskrig, en serie krigsromaner som foregår i andre verdenskrig.

Slaget ved elveplaten