A részvénybefektetés egyszerű megközelítése

ebook Bevezető útmutató a részvénybefektetésekhez, hogy megértse, mik azok, hogyan működnek és melyek a főbb stratégiák

By Stefano Calicchio

cover image of A részvénybefektetés egyszerű megközelítése

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Hogyan működnek a tőkebefektetések? Hogyan kereskedik a pénzügyi piacokon? Mik azok a tőzsdeindexek? Milyen stratégiákat lehet alkalmazni a részvényekbe való befektetéshez?
A globális piacok korában egyre gyakrabban merülnek fel ilyen kérdések. Manapság az önálló befektetés működési szempontból könnyebbé vált, de a pénzügyek világa továbbra is nehéz és bonyolult a beavatatlanok számára. Most először egy átfogó és közérthető útmutató mutatja be a téma elméleti és működési elveit. Ebben a gyakorlatias kézikönyvben felfedezheti azokat az információkat, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy valóban megértse, mik azok a részvények, mik az alapvető működési stratégiák a piacokon, és mik azok a fő hibák, amelyeket el kell kerülnie azoknak, akik most kezdenek. Az olvasók lépésről lépésre megtanulják, hogyan kell kezelni a részvénypiacokat, hogyan működik a technikai és a fundamentális elemzés, és milyen hatással vannak a pénzkezelési stratégiák a befektetéseikre. Ugyanakkor ez az útmutató egyúttal egy út a saját befektetői természetünk felfedezéséhez is, hogy végre elkezdjük megérteni, mit lehet kihozni a részvénypiacokból.
A részvénybefektetés egyszerű megközelítése