Limba Romana

ebook Admitere In Clasa A 5-A

By Denissa Bularda

cover image of Limba Romana

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Sugestii de variante pentru examenul de admitere in clasa a V-a limba romana

Lucrarea de fata isi propune sa va ofere voua, dragi elevi de clasa a IV-a, un set de teste de limba si literatura romana cu exercitii rezolvate, de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, in diferite scoli si licee din toata tara, la examenele de admitere in clasa a V-a.

Pas cu pas va veti familiariza cu o multime de cerinte posibile si veti reusi sa asimilati tot ce ati invatat la scoala pentru a putea efectua singuri, intr-un mod exemplar, sarcinile de la examen.

Lucrarea este valoroasa, deoarece contine atat sugestii de exercitii care acopera toata programa scolara, cat si metode de rezolvare a tuturor acestora, adica, pe langa solutiile exercitiilor de vocabular, gramatica si intelegerea unui text la prima vedere, am formulat pentru voi inclusiv modele de:

– compuneri,

– povestiri,

– realizare a unui portret,

– descriere a unui tablou,

– dialoguri intre personaje,

– transformarea unui dialog in naratiune.

Astfel lucrarea contine un set de 20 de teste pe care va indemn sa le lucrati pas cu pas, exersand veti castiga incredere si veti obtine rezultatul dorit!

Succes!

Limba Romana