Прост подход към Фройд

ebook Ръководство, което обяснява по прост начин откритията на Зигмунд Фройд и принципите на дълбинната психология

By Stefano Calicchio

cover image of Прост подход към Фройд

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Какви са основите на психоанализата? Какви са идеите и откритията в основата на тази дисциплина? Как Фройд успява да открие принципите на функциониране на човешкия ум?
Тази книга е създадена с идеята да предложи на читателя ясен и прост поглед върху откритията, довели до раждането на дълбинната психология. В него ще откриете принципите на психодинамичната теория. От зараждането на дълбинната психология до първите клинични открития, свързани с използването на хипноза, и до несъзнателните психични механизми, които регулират живота на хората. Ще бъде илюстриран и методът на изследване, използван от Фройд за свързване на различните психични пластове в индивида. По този начин читателят ще може да тръгне по пътя на откритията, които ще му позволят не само да разбере по-добре темата, но и да постави под въпрос себе си и основните постулати, които регулират психичния живот.
Прост подход към Фройд