Secretul Nebula

ebook Secretul Nebula · Explorer Academy

By Trudi Trueit

cover image of Secretul Nebula

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

O AVENTURĂ EXTREM DE PERICULOASĂ ȘI O SUPERMISIUNE PLINĂ DE SUSPANS ÎL AȘTEAPTĂ PE CRUZ CORONADO, UN BĂIAT DE DOISPREZECE ANI care își lasă căminul din Hawaii pentru a se înscrie la prestigioasa instituție Academia Exploratorilor. Aici, împreună cu alți douăzeci și trei de copii veniți din toate colțurile lumii, se va antrena să devină parte a unei noi generații de exploratori de top.
Pentru Cruz însă, aventura nu se oprește aici. Imediat ce ajunge la Academie, adolescentul descoperă în trecutul familiei lui o legătură învăluită de mister cu această organizație, care riscă să-i pună în pericol viitorul. În mijlocul atâtor activități captivante – coduri secrete și expediții uimitoare alături de noii lui prieteni de la Academie –, Cruz trebuie să găsească răspuns la două întrebări esențiale: CINE VREA SĂ PUNĂ MÂNA PE EL... ȘI, MAI ALES, DE CE?

Secretul Nebula