Yaşamın Gölgesindeki İnsanlar

ebook

By Cihan Serdaroğlu

cover image of Yaşamın Gölgesindeki İnsanlar

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Bizler hayatın içindeki, herkesin gördüğü, ancak kimsenin gerçekten farkına varmadığı, yaşamın gölgesindeki insanlar değil miyiz?"

Yalnızlık, yoksulluk, sevgi, umut ve aşk vardı. Güzeller güzeli bir kadın vardı. Hem kasvetli, hem göz alıcı mekanlar vardı. Bohem yaşamlar ve sıra dışı karakterler vardı. Yeni başlangıçlar vardı. Kötülük her yerdeydi ama iyilik de vardı.

Yaşamın Gölgesindeki İnsanlar, 1950'lerin sonlarında yaşamları kesişen, benzer çocuklukları yaşamış iki gencin hayatını konu alıyor. Yalnızlık, sevgisizlik, terk edilmişlik ve maddi sorunlar içinde geçen çocukluk dönemlerinin yarattığı, toplumdan soyutlanmış, mutsuz karakterlerin, gerçek sevgiyi bulduklarında bambaşka insanlara dönüşebildiklerinin örneğini sunuyor.

Acaba gerçek aşk, yaşamın o çok özel dönemleri olarak addedilen çocukluğun ve ilk gençlik yıllarının acılarını gölgede bırakmaya muktedir midir? Genç gazeteci Semih, bir haber için gittiği Büyükada'da karşılaştığı Handan'la birlikte olabilecek midir?

Özgür Hayaller: Fantezi ve Gerçeklik Üzerine Bir Lirik Şiir Kitabı'nın yazarı.

Cihan Serdaroğlu, gazetecilikte bilim doktoru.

"Hepimiz bir gölgenin altındayız. İçsel yolculuğuna çıkmak isteyenler için harika bir başlangıç kitabı." Goodreads yorumu

"Dönemin ruhunu çok güzel yansıtan bir roman." Goodreads yorumu

"Keyifle okunan bir kitap." Goodreads yorumu

Bu kitabı satın almak için yukarıya kaydırın ve bugün okumaya başlayın!

Yaşamın Gölgesindeki İnsanlar