Pazarlamaya basit bir yaklaşım

ebook Profesyonel pazarlamanın temelleri ve işletmenizi pazara yönlendirmek için en iyi stratejiler hakkında pratik bir rehber

By Stefano Calicchio

cover image of Pazarlamaya basit bir yaklaşım

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Pazarlama nedir ve nasıl çalışır? Müşteri bulmak ve onları elde tutmak için en iyi stratejiler nelerdir? Rekabeti nasıl inceler ve pazar lideri olursunuz? Bu kitap, bu soruları çözmek ve işe yarayan bir pazarlama sistemini yapılandırmak için faydalı çözümler üretmek için gereken bilgi birikimini bir araya getiriyor.
Amaç, okuyucuya kendi pazarlama sistemini kurması ve bunu pazarda işler hale getirmesi için bir dizi gerçek anlamda pratik araç sağlamaktır ki bu artık küreselleşme dünyasında profesyonel olarak faaliyet göstermenin temel koşulu olarak kabul edilmektedir.
Rekabeti incelemek için en iyi stratejilerden pazarlama karmasını yönetmeye ve bir pazarlama planı oluşturmaya kadar; işletmenizin pazarlamasını mümkün olan en iyi şekilde organize etmek, planlamak ve yönetmek için ihtiyaç duyduğunuz bilgileri şimdi keşfedin.
Tüm bilgiler basit ve erişilebilir bir şekilde sunulmakta ve konunun temellerini hızlı bir şekilde öğrenmenize yardımcı olmaktadır. Binlerce sayfalık teorik metinlerle zamanınızı boşa harcamayı bırakın ve nihayet aradığınızı rakipsiz bir fiyata veren bir kitabın keyfini çıkarın.
Pazarlamaya basit bir yaklaşım