Перша книга дошколярика. Рідна мова.

ebook

By Тетяна Будна

cover image of Перша книга дошколярика. Рідна мова.

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

«Перша книга дошколярика. Рідна мова.» — унікальне, оригінально ілюстроване видання для підготовки дитини до школи. Воно складається з трьох частин.

В першій частині книги подано літери української абетки, предметні малюнки та слова до кожної літери, вірші відомих українських письменників.

В другій частині пропонуються ігрові завдання і вправи, які допоможуть дитині запам'ятати букви, визначити місце букви у слові (на початку, в середині чи в кінці), утворювати склади і слова.

В третій частині наведено завдання, за якими батьки зможуть навчити читати склади, слова, речення та невеликі тексти з малюнками навіть трирічного малюка.

Ця книга насамперед адресована батькам, які хочуть виховати свою дитину розумною, кмітливою, творчою й самостійною людиною. Видання буде корисним і для вихователів дошкільних закладів, шкільних психологів, а також зацікавить малят-дошкільнят.

Перша книга дошколярика. Рідна мова.