Conceptul şi semnificaţia R: r

ebook Papers in International Relations

By Casian Anton

cover image of Conceptul şi semnificaţia R: r

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

În această lucrare am explorat conceptul 'R(r)elaţii I(i)nternaţionale' cu scopul (i) de a reda două metode scriere și reprezentarea lor, (ii) semnificația generală care este atașată fiecărei metode și (iii) procesul de creare a unui concept care are la bază doi termeni.

Prin această lucrare: (i) reiau teoretizarea conceptului 'R(r)elaţii I(i)nternaţionale', dar de la bazele etimologice; (ii) 'R(r)elaţii I(i)nternaţionale' are la bază o gamă largă de concepte care ajută la formarea versiunii finale, iar eu vreau să arăt sursele formării; (iii) suplimentez şi contribui la literatura existentă care discută despre acest concept; (iv) contribui la dezvoltarea istorică a interdisciplinei şi (v) ofer un răspuns la criza de idei care bântuie ştiinţa.

Pentru a arăta procesul de construire a unui concept, cum arată un concept şi elementele lui, am folosit metoda de scriere a filosofului austro-britanic Ludwig Wittgenstein din cartea Tractatus Logico-Philosophicus, şi a filosofului englez Thomas Hobbes din cartea Elementele dreptului natural şi politic.

Dacă ai început lectura acestei lucrări, înseamnă că a sosit timpul să privești cu mai multă claritate şi obiectivitate toate elementele şi modul în care arată un concept. Să vezi conceptul R(r)elații I(i)nternaționale aşa cum este.

Conceptul şi semnificaţia R: r