Yksinkertainen lähestymistapa passiiviseen sijoittamiseen

ebook Johdantoopas passiivisen sijoittamisen teoreettisiin ja toiminnallisiin periaatteisiin, joiden avulla voidaan rakentaa laiskoja salkkuja, jotka tuottavat ajan mittaan

By Stefano Calicchio

cover image of Yksinkertainen lähestymistapa passiiviseen sijoittamiseen

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Mitä passiiviset sijoitukset ovat ja miten ne toimivat? Miksi rakentaa laiskoja salkkuja ja mihin tarkoituksiin? Mitä välineitä käytetään ja mitä strategioita voidaan toteuttaa passiivisten sijoitusten avulla?
Passiivisen sijoittamisen perusteiden nopea oppiminen ja ajan mittaan kasvavien laiskojen salkkujen rakentaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Ensimmäistä kertaa kattavassa ja helppokäyttöisessä oppaassa esitellään aiheen teoreettiset ja toiminnalliset periaatteet. Tästä käytännönläheisestä käsikirjasta löydät kaikki tiedot, joita tarvitset ymmärtämään, mitä passiiviset sijoitukset ovat ja millainen rooli niillä voi olla sijoittajan elämässä. Lukija oppii askel askeleelta, miten lähestyä passiivista replikointia, ETF:ien käyttöä ja monitekijästrategioiden käyttöä epäröimättä. Näin saat selville suoraviivaisen ja olennaisen tiedon avulla strategioita, jotka voivat laajentaa näkemystäsi finanssisijoituksista, niiden toiminnasta ja niiden sovelluksista pääomasi hallinnassa.
Yksinkertainen lähestymistapa passiiviseen sijoittamiseen