NAUKA O SPREMEMBAH V 4 KORAKIH--Strategije in operativne tehnike za razumevanje, kako doseči pomembne spremembe v svojem življenju in jih ohraniti skozi čas

ebook

By Stefano Calicchio

cover image of NAUKA O SPREMEMBAH V 4 KORAKIH--Strategije in operativne tehnike za razumevanje, kako doseči pomembne spremembe v svojem življenju in jih ohraniti skozi čas

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Zakaj je tako pomembno razumeti, kako se razvijajo navade? Kaj je znanost o spremembah? Kakšni so novi dokazi znanstvenih raziskav na to temo?
V tem priročniku boste našli preprosto, jasno in izčrpno razlago delovanja psihologije sprememb. Ko se zavestno odločimo za spremembo, se v naših mislih nekaj zgodi. Toda le redki znajo pojasniti, kaj se dogaja med tem procesom.
Znanost je pokazala, da pridobivanje novih pozitivnih navad in spreminjanje nezaželenih vidikov življenja poteka s pomočjo natančnih strategij ozaveščanja, načrtovanja, delovanja in vzdrževanja.
Ta vodnik vodi bralca za roko in ga popelje skozi štiri postopne korake, v katerih so poudarjene ključne točke:
- kaj je sprememba in kako deluje;
- kako um deluje ob spremembah;
- kako sprejeti nova vedenja in načine razmišljanja;
- kako vzdrževati spremembe in kako jih narediti stabilne v daljšem časovnem obdobju.
Učenje funkcionalnega in učinkovitega spreminjanja je spretnost, ki se je lahko nauči vsakdo, vendar le, če ima ustrezno znanje in ga uporablja v praksi. Ta vodnik spremljajo številni pozivi k samoanalizi in praktične vaje, ki bralcu ponujajo pravo pot osebnega razvoja.
NAUKA O SPREMEMBAH V 4 KORAKIH--Strategije in operativne tehnike za razumevanje, kako doseči pomembne spremembe v svojem življenju in jih ohraniti skozi čas