Людство. Стисло про те, як ми все про**али

ebook

By Том Філліпс

cover image of Людство. Стисло про те, як ми все про**али

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Гумористична книга британського журналіста Тома Філліпса проведе вас століттями людських дурощів, що визначили і змінили (як можна здогадатися, на гірше) хід нашої історії. Це надзвичайно жвава подорож найкреативнішими та найкатастрофічнішими прой

  • ами людської історії.

    Сучасні люди сновигають планетою вже протягом сімдесяти тисяч років, і ми пройшли довгий шлях. Мистецтво, наука, культура, ремесла - це все дуже добре; а ще ми видерлися на самий вершечок харчового ланцюжка. Та якщо зовсім відверто, ця еволюційна подорож далеко не завжди була безхмарною. Іноді - тільки іноді - ми примудрялися катастрофічно, неймовірно, масштабно і стильно про

  • ати геть усе.

    "Легка й невимушена оповідь про випадки, коли люди зробили все геть не так, як треба... Як для серйозного читання, так і для розваги". - The Telegraph.

    "У темні часи вселяє надію знання, що ми повсякчас були купкою безнадійних неосвічених довбой

  • бів", - Стюарт Герітедж.

    "Отже, коли ви наступного разу по-справжньому облажаєтеся, ця книга вам нагадає: все могло б бути набагато, набагато гірше"... - Amazon.

  • Людство. Стисло про те, як ми все про**али