Простий підхід до професійного спілкування

ebook Практичний посібник з професійної комунікації та найкращі стратегії письмового та міжособистісного ділового спілкування

By Stefano Calicchio

cover image of Простий підхід до професійного спілкування

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Як ви спілкуєтеся на робочому місці? Які найкращі стратегії роботи з клієнтами та постачальниками? Як Ви вирішуєте проблеми та непорозуміння, які можуть виникнути в офісі? У цій книзі зібрані ноу-хау, необхідні для вирішення цих питань та створення рішень для отримання найкращих результатів у ваших ділових відносинах.
Мета полягає в тому, щоб надати читачеві низку дійсно практичних і неочевидних інструментів для кращого спілкування - передумови, яка сьогодні вважається основоположною для професійної діяльності в діловому світі.
Від найкращих стратегій усного та письмового спілкування до управління цифровими комунікаціями - відкрийте для себе знання, необхідні для кращої організації, планування та управління вашою бізнес-мережею.
Вся інформація подається у простій та доступній формі, що допомагає швидко засвоїти основи предмету. Досить витрачати час на теоретичні тексти на тисячі сторінок і нарешті насолоджуватися книгою, яка дає вам те, що ви шукаєте, за неперевершеною ціною.
Простий підхід до професійного спілкування