Простий підхід до Фрейда

ebook Посібник для простого пояснення відкриттів Зигмунда Фрейда та принципів глибинної психології

By Stefano Calicchio

cover image of Простий підхід до Фрейда

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
На чому ґрунтується психоаналіз? Які ідеї та відкриття лягли в основу цієї дисципліни? Як Фрейду вдалося відкрити принципи функціонування людського розуму?
Ця книга була створена з думкою запропонувати читачеві ясний і простий погляд на відкриття, які привели до народження глибинної психології. Всередині ви відкриєте для себе принципи психодинамічної теорії. Від зародження глибинної психології до перших клінічних знахідок, пов'язаних із застосуванням гіпнозу, і далі - до несвідомих психічних механізмів, які регулюють життя людей. Також буде проілюстровано метод дослідження, який використовував Фрейд, щоб з'єднати різні психічні шари, присутні в людині. Таким чином, читач зможе пройти шлях відкриттів, які не тільки дозволять йому краще зрозуміти предмет, але й поставити під сумнів самого себе і основні постулати, що регулюють психічне життя.
Простий підхід до Фрейда