Роялті-ануїтети

ebook Як створювати автоматичні ануїтети, перетворюючи свої ідеї та особистий геній на роялті-дохід

By Stefano Calicchio

cover image of Роялті-ануїтети

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Бажаєте дізнатися, як перетворити свої ідеї на дохід? Бажаєте отримувати дохід, який не є похідним від роботи на погодинній основі? Чи знаєте ви, як перетворити свою творчість і талант на дохід від авторських прав?
Цей посібник був створений для того, щоб відповісти на подібні запитання. Прийнято вважати, що заробіток на винахідливості доступний лише професіоналам світового рівня: геніальним винахідникам, музикантам, художникам чи письменникам. Сьогодні, навпаки, з'явилася реальна можливість для кожного брати участь у створенні доходу від роялті.
Тому створення доходу від цифрового контенту, мистецтва або просто від своїх ідей - це шлях, який вимагає знань, навчання та застосування. Але мережа зробила можливість перетворити свої ідеї на гроші більш доступною. Цей посібник візьме вас за руку і крок за кроком пояснить, як отримувати дохід від редакційного, художнього, фотографічного та музичного контенту, а також від вашої здатності створювати цінність для інших за допомогою інтелекту та творчості.
Роялті-ануїтети