Музикант 2.0

ebook Як заробляти гроші, пишучи музику для продажу в інтернеті

By Stefano Calicchio

cover image of Музикант 2.0

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Як перетворити свою пристрасть до музики на джерело доходу? Чи можна продавати свою музику безпосередньо в Інтернеті? Як просувати свою творчість без особливих витрат, досягаючи при цьому важливих результатів? Вся правда та багато іншого - у "Музикант 2.0", повному посібнику з мистецтва продюсування та продажу музики завдяки новим інструментам, які пропонує Інтернет.
У ньому ви дізнаєтеся, чому музичний ринок сьогодні здатний запропонувати відмінні можливості для заробітку всім незалежним музикантам, як крок за кроком реалізувати свій маркетинговий план і як поширювати свій контент в основних світових музичних магазинах (iTunes, Spotify, Amazon Music і багатьох інших). Нарешті, ви знайдете поради та покрокові інструкції для просування вашого музичного бізнесу.
Перестаньте чекати на чудову нагоду і почніть створювати безмежні можливості для кар'єри на світовому музичному ринку за допомогою порад, посібників та покрокових прикладів, наведених у цьому посібнику.
Музикант 2.0