Labrador Retriever

ebook

By Finn Nielsen

cover image of Labrador Retriever

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Labrador Retriever: En jagthund med masser af tålmodighed

Labrador Retrieveren er en ekstremt intelligent jagthund og bliver mere og mere populær. Dette fænomen kan ikke kun observeres blandt jægere, men også flere og flere familier ønsker at anskaffe sig en sådan race. Og med rette, for labradorhunden er en fremragende familiehund.

Du overvejer nu at anskaffe dig en hund, og du har sat dit kryds ved en labrador? Men du er stadig ikke sikker på, om det er den rigtige hunderace for dig og din familie? Så er du godt hjulpet af denne vejledning.

Lær alt om den smukke Labrador. Hvordan ser han ud? Hvilken adfærd har han? Hvad har han brug for? Hvordan kan du beholde ham?

Desuden får du oplysninger om, hvordan du holder en labrador retriever beskæftiget på den mest fornuftige måde, da denne race er meget aktiv og også gerne vil udfordres mentalt. Der gives forslag til forskellige spil og aktiviteter.

Bogens indhold er:

  • Hunderacen Labrador Retriever
  • Uddannelse og træning af en Labrador Retriever
  • Sundhed og ernæring
  • Pasning af labrador retrieveren
  • Karakter, uddannelse og meget mere
  • Mange illustrationer

  • Sundhed og dermed ernæring spiller også en stor rolle. Du vil få en introduktion til forskellige sygdomme, der især rammer labradorer, så du kan genkende sundhedsproblemer hos din hund på et tidligt tidspunkt og træffe foranstaltninger. I det videre forløb af denne vejledning vil du få forskellige ernæringsmuligheder. Og hvis du er interesseret i en mere utraditionel kost, vil du også lære noget om det. Sidst men ikke mindst er der også emnet "godbidder". Det er svært at forestille sig at opdrage og træne en hund uden dem, men er de sunde? Hvis du er bekymret over ingredienserne i forskellige godbidder, hvorfor så ikke bare lave dem selv? Hvordan? Intet problem ... du finder nogle opskrifter i denne guide til at give din labrador en godbid.

    God fornøjelse med læsningen.

    Labrador Retriever