Filosofi Historie

ebook

By Finn Nielsen

cover image of Filosofi Historie

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Den filosofiske tidslinje: fra antikken over middelalderen, renæssancen, renæssancen og moderne tid til nutiden.

Filosofien er kompleks og særligt omfattende på grund af dens 2000-årige historie. Filosofien har i de forskellige tidsepoker ændret sig flere gange, og der er opstået utallige strømninger og former, som ikke kan sammenfattes i den største bog. Desuden beskæftiger studiet af filosofi i dag sig med tidligere filosoffers subjektive tanker, som har delt deres eget syn på verden med de efterfølgende generationer og skrevet det ned. Det er derfor sjældent, at der er tale om objektive observationer, som kan hjælpe den spirende filosof med at få sine egne synspunkter om fremtiden.

Derfor er der skrevet denne bog, som objektivt behandler de sidste 2.000 år, så kommende filosoffer, som ikke har studeret eller stadig er unge, kan skabe deres eget syn på verden.

Bogens indhold er:

  • Introduktion til filosofi
  • Filosofiens grundregler
  • Dokumenteret refleksion - en tidslinje for filosofi
  • Filosofi i antikken, middelalderen, renæssancen og den moderne tid
  • Praktisk filosofi
  • Konklusion

  • Denne bog beskriver det filosofiske tidsrum fra antikken over middelalderen, renæssancens forvirrende tider og den kaotiske moderne æra, som bragte mange nye udviklinger og indsigter, til nutiden, hvor den almene filosofi igen kan anvendes i menneskers hverdag, ligesom det var tilfældet i antikken.

    Filosofi Historie