Misterele egiptene

ebook Învățături hermetice esențiale pentru o reformă spirituală completă

By Dan Desmarques

cover image of Misterele egiptene

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Flacăra Egiptului antic nu s-a stins niciodată și rămâne vie printre cei care caută Adevărul. Este un Adevăr nemuritor care traversează galaxiile și numeroasele planete pentru a ne aduce elementele fundamentale ale vieții și, odată cu ele, arhitectura inteligenței divine.

Cei care găsesc această Lumină sunt iluminați de propria lor înțelegere și compasiune pentru toți cei care vor să se extindă și să înflorească.

Mulți și-au pierdut viața pentru că au dezvăluit lumii o parte din aceste secrete, în multe cazuri încă ascunse în vechile scripturi, dar Lumina Adevărului nu poate fi îndepărtată din lume decât prin inimile bărbaților și femeilor care îmbrățișează de bună voie întunericul sub forma ignoranței.

Această informație nu necesită validarea sau aprobarea ierarhiilor sau a maeștrilor, pentru că este una și le cuprinde pe toate, iar atunci când studentul care este pregătit își poate deschide inima, va primi, și în funcție de nivelul său, înțelepciunea proporțională.

Este o carte care ascunde straturi de multe altele pe care cititorul le va descoperi pe măsură ce va evolua și va reciti aceeași carte pe drumul existenței sale, căci la fiecare lectură va dezvălui un nou secret din el însuși.

Misterele egiptene