Bolonka Zwetna

ebook

By Levente Szabó

cover image of Bolonka Zwetna

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Bolonka Zwetna - A családi kutya

Az aranyos Bolonka Zwetna Oroszországból származik. Az egykori "cári kutya" a 18. század végére néhány állat kivételével kihalt. Ma az élénk Bolonka Zwetna az egyik legnépszerűbb családi kutya. Nagyon hűséges és szeretetteljes kutyák, akik mindenhová követik az emberüket, és vidám természetükkel mindenkit mosolyra fakasztanak.

Ezek kis "mindenesek", és nagyon népszerűek a nagy- és kiskutya-rajongók körében. Emellett ideálisan alkalmas első kutyatartóknak, mivel jól tűri, szeret tanulni, nagyon kötődik az emberhez és könnyen vezethető. Nagyszerű adottsága, hogy alkalmazkodik a családjához, és szeret olyan emberekkel lenni, akik aktívan sportolnak. De a nyugodtabb emberekhez is jól alkalmazkodik. Az idősebbek is élvezni fogják ezt a kiskutyát.

Kis testfelépítésük miatt a Bolonka Zwetna nagyon jól tartható lakásban. Vigyázni kell azonban, hogy ne hagyjuk őket túl sokáig magukra, mert ezt egyáltalán nem szeretik.

Ezzel az útmutatóval sokkal jobban megismerheti a Bolonka Zwetnát. Megismerheted a jellemvonásokat, hogy ki a megfelelő gazdi, mire kell figyelned, amikor a kiskutya beköltözik, és hogyan tanítsd meg Bolonka Zwetnádnak a legfontosabb alapparancsokat játékos formában.

A következő témákat tárgyalják a különböző fejezetek, és számos kérdésre biztosan választ kapunk:

  • A Bolonka Zwetna jellemvonásai és megjelenése.
  • Ki alkalmas őrzőnek?
  • Mit kell figyelembe venni a kiskutya nevelésénél?
  • Az első gyakorlatok és alapvető parancsok elsajátítása
  • Fontos információk a táplálkozásról és az egészségről
  • 10 illusztrációval

  • Amikor Bolonka Zwetna kutyát vásárol, győződjön meg róla, hogy a kiskutya jó hírű és megbízható tenyésztőtől származik. Különleges családi kutya, amely szeret a gyerekekkel játszani, sportos, de a családjáról is gondoskodik: A Bolonka Zwetna! Tudjon meg többet erről a kutyafajtáról.

    Bolonka Zwetna