Kooikerhondje

ebook

By Levente Szabó

cover image of Kooikerhondje

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

A holland vízikutya átfogó útmutatója.

A kutyák igazi örömet tudnak okozni gazdáik életében, ezért sokan gondolnak arra, hogy négylábú barátot fogadnak be otthonukba. Nem ritka, hogy a gyerekek kiskutyát szeretnének, és azoknak is jól jöhet egy kutya, akiknek nincs sok rokonuk vagy barátjuk, de mielőtt örökbe fogadnánk egyet, néhány szempontot érdemes alaposabban megvizsgálni.

Az első kérdés például az, hogy melyik kutyafajta illik a legjobban a gazdihoz, mert e tekintetben sok különbség van. Ez a könyv bemutatja a Nederlandse Kooikerhondje-t, amely a sportolók és a nagycsaládosok igazi kedvence. A kis spánielfajta könnyen kezelhető, és elég kicsi ahhoz, hogy a Kooikerhondje lakásban tartható legyen - ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy akár mutatókutyaként is használható legyen kacsavadászat során.

A könyv tartalma:

  • Bevezetés
  • A Nederlandse Kooikerhondje
  • Vadászkutya kiképzés
  • Oktatás és képzés
  • Kutyatáplálás
  • A Kooikerhondje egészségi állapota
  • és még sok más
  • Mivel a kutyafajtát a 15. századtól a 20. századig kizárólag vadászatra tenyésztették - annak ellenére, hogy sok híres művész inkább olajfestményeket festett róluk, minthogy vadászni küldte volna őket -, ma már államilag elismert vadászkutyafajtának számít. Ez a könyv tehát egyszerre foglalkozik a mindennapi bánásmóddal, és elmagyarázza, hogyan alakítsunk ki bensőséges kapcsolatot egy példányhoz, valamint a nagyon fajtaspecifikus vadászkiképzéssel, amely nemcsak a vadászaton segít, hanem a mindennapi élet számos aspektusát is magában foglalja.

    Használja a könyvben található ismereteket, hogy első körben megismerje a Kooikerhondje.

    Kooikerhondje