Havfruen Sirius Ⅰ

ebook Magiske lande i astralverdenen

By Alice Joliana

cover image of Havfruen Sirius Ⅰ

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Den lilla stjerne, en smuk stjerne omgivet af lilla, er det sted, hvor alle vores historier foregår.

Det hele begyndte på en sommerbrise.

Prinsesse Balmy, en jomfru med en luft som en vandlilje i en klar dam, hvis skønhed let kunne betage selv hendes fjender. Men en sommer for fem år siden forsvandt hun fra bredden af fiskesøens skimlende sø. Hvor var hun egentlig henne? Er hun stadig i live? Det er det spørgsmål, som tusindvis af mennesker har stillet sig selv.

Det var også en sommer, hvor en lille havfrue, som boede i den muntre sø, hun var 120 år gammel, 120 år er gået, og hun ville ikke længere være fanget i en meget begrænset verden, hun ville finde en ny frihed, hun er ved at udforske sin fremtid med uendelig fantasi.

Samme sommer ankommer en melankolsk og smuk dreng og hans bedste ven, med en eller anden bagtanke, til Sirius Mountain, det berømte og farlige bjerg. Her møder han den lille havfrue og hendes ledsager, og ved et tilfælde allierer de sig med hinanden. Men undervejs ser drengen altid trist og optaget ud, han vil gerne rydde tågen, men han ønsker ikke at blive fanget i den ......

Hun var engang en lille heks fra troldmandsheksens klan, hun blev født med stort talent og færdigheder, hun er uovertruffen i sin åndelige kraft, heksekunst og kampsport færdigheder. Hun er en dristig perfektionist, er også en perfektionist, et forbillede for ungdommelig ambition. En dag, om sommeren eller vinteren, blev hun til sin overraskelse forelsket i Den Store Konge. Hun havde ingen anelse om, at en kærlighed så stærk som vin ville ændre hendes liv. ......

Historien begynder på en sommerbrise, der synger med solen, månen og stjernerne, og danser med den voldsomme bjergvind, med ulvens hylen. Hvornår vil historien slutte? Måske vil ...... aldrig ende.

Havfruen Sirius Ⅰ