Puterea profetică a literelor ebraice Volumul I--Mistica ebraică

ebook Puterea profetică a literelor ebraice, #1 · Puterea profetică a literelor ebraice

By Naran Gheser

cover image of Puterea profetică a literelor ebraice Volumul I--Mistica ebraică

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Materialul prezentat este simplu, direct și nu necesită o cantitate mare de vizualizare sau imagini creative.

Metodele de aici sunt potrivite în special pentru cei care doresc să aibă o experiență spiritual cabalistică dar cărora le lipsește fie necesarul abilității de vizualizare necesar pentru atât de multe dintre tehnicile prezente, fie cunoștințe de limba ebraică pentru a aborda un aspect mai profund și transformator al cabalei.

Materialul si metodele prezentate se doresc a fi cele tradițional cabalistice și hermetice, cu o transpunere clară, simplă și directă, pentru a putea fi utilizate de oricine dorește acest lucru și investește un timp minim necesar pentru a avea rezultate și experiențe autentice.

Metodele descrise în acest material pot fi realizate fie de către un cabalist experimentat, fie de către un începător, cu aceeași ușurință și rezultate similare. Dacă tehnicile din această carte sunt practicate în mod regulat, există toate motivele să credem că toată lumea va putea atinge un anumit nivel de experiență conștientă a efectelor cabalistice, expandare a conștiinței, accesare a aspectelor interioare și a lumii invizibile.

Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru cu succes și în mod semnificativ, este important să înțelegem mai întâi de ce avem această nevoie instinctuală de experiențe spirituale în primul rând - ce anume avem, căutam și de ce vrem și se pare că avem nevoie să mergem în lumea de dincolo.

Puterea profetică a literelor ebraice Volumul I--Mistica ebraică